Welzijn

Zorg en welzijn voor uw hond
dierenarts overview

Dierenarts

Iedere hond krijgt in zijn leven te maken met de dierenarts. De ene wat vaker dan de andere. Dan is het wel prettig dat uw hond dit niet ervaart als een probleem of angstig is bij de dierenarts.

fysiotherapie overview

Fysiotherapeut

Als een hond een gedragsprobleem heeft is het belangrijk dat alle mogelijke medische oorzaken worden uitgesloten. Probleemgedrag kan namelijk ook door lichamelijke klachten ontstaan.

massage overview

Massage

Aanraken is belangrijk voor mens en dier. De manier en hoeveelheid van contact is nog belangrijker. De hond kun je heel gemakkelijk door middel van massage leren ontspannen of herstel bevorderen.

trimmer overview

Trimmer

Als uw hond meerdere keren getrimd moet worden, is het handig als de hond hieraan gewend is en geen stress ervaart tijdens de behandeling. Vanaf pup kun je dit al trainen.

fokker overview

Fokker

Hoe vindt u een goede fokker en welke vragen zijn belangrijk? Of bent u van plan fokker te worden en kunt u tips en adviezen gebruiken bij uw eerste nestje?

overview subpage

Voeding

Voeding kan van invloed zijn op het gedrag van uw hond. In onze analyses, advies en trainingen zijn voer en eetgewoontes van uw hond vaste onderdelen.

Nieuwsgierig geworden en meer informatie aanvragen?