klantverhaal

Vesta vloog achter alles aan

Na bijna twee jaar zelf bezig te zijn geweest onze rottweiler Vesta op te voeden, vond ik dat het zo niet langer kon. Vesta is een hond met een enorme ego , drift en dominantie. Ze vloog achter alles aan wat vaart had.

Ik ben anderhalf jaar lang week in week uit bezig geweest bij een hondenschool en ook daar wisten zij niet goed hoe hiermee om te gaan, en hoe mij te begeleiden.

Het werd alleen maar erger. Toch wist ik dat er meer in de hond zat alleen wist ik niet hoe ik haar kon bereiken.
Toen werd ik getipt door mijn buurvrouw, zij had goede ervaringen met Hondenplusagressie. Na enig schroom te hebben overwonnen heb ik de telefoon gepakt en gebeld.

Vesta is vier weken intern geweest en zijn Hermien en Barry van Hondenplusagressie gestart met een intensief trainingstraject. Zij hielden mij regelmatige op de hoogte door filmpjes te sturen van de trainingen. Wat was ik blij met hun enorme dosis geduld. Ik moest namelijk ook gereset worden door op een andere manier naar mijn hond te gaan kijken. Dat viel niet mee maar met hun liefde, geduld, duidelijkheid en passie voor het vak heb ik een manier gevonden om beter met Vesta te communiceren. Ze zal altijd een hond blijven met een gebruiksaanwijzing maar die heb ik denk ik bij Hermien en Barry gevonden.

Karin