Volwassen hond

Nooit te oud om te leren! Dat geldt ook voor honden die tot op hoge leeftijd getraind kunnen worden. Het vraagt alleen wat meer tijd en geduld. Een hond heeft behoefte aan duidelijkheid en structuur en een baasje heeft behoefte aan een hond die luistert, geen ongewenst gedrag vertoont en gelukkig is. Trainen met uw hond kan hierbij helpen.

 

Hond uit asiel
Misschien heeft u een volwassen hond uit een asiel geadopteerd die in zijn jonge jaren geen duidelijkheid, opvoeding en structuur heeft gekend. Toch kunt u deze hond nog veel leren zodat u en uw hond nog veel plezier aan elkaar beleven. Tijdens onze trainingen van oudere honden zien we dat de hond-baas-relatie verbetert en de hond gelukkiger wordt van de gezonde balans die ontstaat.

 

 

Uw eerste hond?
Heeft u nog nooit een hond opgevoed of getraind? Dan is het goed om te weten dat een hond gevoelig is voor uw lichaamstaal en gemoedstoestand. Nog voor u maar een commando heeft gegeven, heeft u onbewust al vele signalen afgegeven. Deze worden door uw hond feilloos opgepikt. Het is belangrijk dat u de signalen van uzelf en uw hond herkent zodat u uw hond duidelijk kunt maken wat u van hem vraagt. Ook is het belangrijk om op te merken waar uw hond behoefte aan heeft.

Privéles
Wij kunnen u helpen de signalen te herkennen en uw hond te trainen. Ervaar zelf wat een privéles voor u kan betekenen waarin u zelf aangeeft welke oefeningen voor u belangrijk zijn en wij u en uw hond volledige aandacht geven.

Tarieven training

  • Losse les

    € 49,50
  • Strippenkaart 6 lessen

    € 245,00
  • Strippenkaart 12 lessen

    € 450,00

Genoemde prijzen zijn incl. BTW en reiskosten voor de eerste 10 km, daarna € 0,29 per km.

Coaching

overview subpage

Wist u dat wij u ook kunnen helpen bij de keuze van een ras, fokker of bij de aanschaf van een oudere hond?

Bent u geïnteresseerd in een cursus of training?