Puppycursus

Volledige aandacht voor u en uw pup

En dan is het zover, er komt een puppy in huis. Maar ja, wat moet je allemaal doen voordat de kleine smurf komt? En nog belangrijker : wat wil je dat de pup allemaal leert? De pup maakt in de eerste 8 weken een aantal belangrijke ervaringen mee met de moeder, broertjes en zusjes en met de fokker zelf. Deze fase is niet meer in te halen en ook niet overschrijfbaar. Belangrijk dus om te investeren in deze eerste maanden zodat u daarna jaren plezier heeft met uw hond.

 

De dag is gekomen dat u uw pup kunt ophalen en het hondje mee naar huis mag. Hoe kun je je hier het beste op voorbereiden? Wat heb je allemaal nodig? Om dit goed op te pakken heeft Hondenplus een 8 weken programma opgesteld voor u en uw pup. Deze eerste 8 weken kunt u alles doen wat u later bijna niet meer in kunt halen. Deze tijd is de perfecte tijd om een goede basis te leggen en de hond zich te leren gedragen zoals u dat straks graag wilt, dus ook over 2 jaar.

 

Waarom privéles?

Wij geven de voorkeur aan privéles omdat wij onze cursus zoveel mogelijk afstemmen op u als baas, op de behoeften van de hond en we houden rekening met de raseigenschappen en het karakter van de hond. Wij vinden het belangrijk is dat u en uw pup voldoende aandacht krijgen om te leren en te oefenen. Socialisatie is onderdeel van de training maar dit gebeurt gecontroleerd en met honden die hiervoor geschikt zijn. Tenslotte is er in een grotere groep meer kans dat uw pup toch een nare ervaring meekrijgt door onverwacht ongewenst gedrag van andere hondjes of baasjes. Dit willen wij voorkomen.

 

Zien wij u binnenkort tijdens de belangrijkste fase van uw hond?

 

Gezien de huidige omstandigheden rondom COVID-19 houden wij rekening met een gepaste afstand, trainen we zoveel mogelijk in de buitenlucht en is 1-op-1-training met u en uw pup geen probleem.

overview subpagina

Coaching

Wist u dat wij u ook kunnen helpen bij de keuze van een ras, fokker of bij de aanschaf van een oudere hond?

Bent u geïnteresseerd in een cursus of training?