Training

Persoonlijke begeleiding
overview subpage

Puppycursus

Hulp nodig bij het opvoeden van uw nieuwe pup? Wij geven privetrainingen waarin wij alle aspecten voor de opvoeding en het socialiseren van uw pup behandelen.

Training puber hond

Zodra uw pup volwassen begint te worden ga je een andere fase in en is het belangrijk om de opvoeding consequent door te zetten. Niet altijd de makkelijkste fase.

Training volwassen hond overview

Training volwassen hond

Heeft u een hond geadopteerd of wilt u negatief gedrag van uw volwassen hond omzetten in positief gedrag? Een volwassen hond kun je nog veel leren.

overview subpagina

Training werkhond

Als u een werkhond wilt aanschaffen en u wilt ervoor gaan, bedenk dan van te voren wat u hem wilt gaan leren in die paar uur per dag dat u met hem aan het werk gaat.

overview-page

Voer en beloningen

Vers vlees of trainingsvoertjes bestellen? Wij verkopen hoogwaardig vers vlees van 100% rund en trainingsvoertjes zonder kunstmatige toevoegingen.

homepage

Inschrijven

Wilt u meer informatie over onze trainingen of overweegt u een hond te nemen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of direct een afspraak te maken.

Intensieve training en resocialiseren

Sommige honden hebben een dusdanig gedragsprobleem dat alleen professionele intensieve training effect heeft. Wellicht heeft u niet de tijd of de ervaring om dit probleem zelf aan te pakken. Deze honden kunnen wij voor u trainen en resocialiseren met als doel het omvormen of beheersbaar maken van het ongewenste gedrag.

Na beoordeling van het probleemgedrag zetten wij in overleg met u een stappenplan inclusief tijdslijn uit. Naast ons advies kunt u hierin ook zelf aangeven wat u graag verbeterd zou zien.

 

Prijs voor deze intensieve training is op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in een training voor u en uw hond?