Training

Eerste stap naar een goede relatie

Persoonlijke begeleiding

Omdat ieder mens en iedere hond uniek is, doen wij alle trainingen in de vorm van persoonlijke begeleiding. Persoonlijke begeleiding is volgens ons de manier om doelgericht te kunnen werken aan de optimale baas-hond relatie. U ervaart al snel resultaat!

 

We beginnen altijd met de basis: welke algemene signalen geeft de hond af en hoe kunt u daarop reageren? Van daaruit verfijnen we naar de kleine en subtiele signalen die de hond afgeeft: wat zegt uw hond, op zijn manier?

 

Gericht op deze signalen in weten te spelen maakt het verschil tussen een hond die luistert en een hond die zijn eigen gang blijft gaan.

 

Een hond heeft altijd behoefte aan duidelijkheid en structuur. Tijdens de trainingen zien we dat dit nog wel eens uit balans is. Met name dat wat de baas probeert over te brengen op de hond is voor de hond vaak onduidelijk. Waaruit blijkt dit? …De hond luistert vaker niet dan wel.

Daarnaast zijn honden zeer gevoelig voor uw lichaamstaal en gemoedstoestand. Nog voordat u maar een commando heeft gegeven heeft u onbewust al vele (onbedoelde) signalen afgegeven. Deze worden door uw hond feilloos opgepikt.

 

Tijdens de training is er zowel aandacht voor u als uw hond. Samen staat u sterk!

 

Kom ervaren wat een privéles voor u kan betekenen. In overleg met u bepalen we wat u graag wilt trainen en krijgt u oefeningen mee. De privétrainingen kunnen los of als strippenkaart met zes lessen worden afgenomen.

Privé puppycursus

Hulp nodig bij het opvoeden van uw nieuwe pup? Wij geven privetrainingen waarin wij alle aspecten voor de opvoeding en het socialiseren van uw pup behandelen.

training puberhond

Training puber hond

Zodra uw pup volwassen begint te worden ga je een andere fase in en is het belangrijk om de opvoeding consequent door te zetten. Niet altijd de makkelijkste fase maar wij kunnen u hierbij helpen.

Training volwassen hond

Training volwassen hond

Heeft u een hond geadopteerd of wilt u negatief gedrag van uw volwassen hond omzetten in positief gedrag? Een volwassen hond kun je nog veel leren. Samen met u bekijken wij hoeveel training nodig is.

Training werkhond

Als u een werkhond wilt aanschaffen en u wilt ervoor gaan, bedenk dan van te voren wat u hem wilt gaan leren in die paar uur per dag dat u met hem aan het werk gaat. We kunnen u hierin adviseren en u en/of de hond trainen.

Tarieven

  • Training per half uur

    € 45,00
  • Strippenkaart 6 lessen

    € 240,00
  • Strippenkaart 12 lessen

    € 450,00

Genoemde prijzen zijn incl. BTW en reiskosten voor de eerste 10 km, daarna € 0,29 per km

box-overons

Inschrijven

Wilt u meer informatie, een afspraak maken of direct inschrijven?

Intensieve training en resocialiseren

Sommige honden hebben een dusdanig gedragsprobleem dat alleen professionele intensieve training effect heeft. Wellicht heeft u niet de tijd of de ervaring om dit probleem zelf aan te pakken. Deze honden kunnen wij voor u trainen en resocialiseren met als doel het omvormen of beheersbaar maken van het ongewenste gedrag.

Na beoordeling van het probleemgedrag zetten wij in overleg met u een stappenplan inclusief tijdslijn uit. Naast ons advies kunt u hierin ook zelf aangeven wat u graag verbeterd zou zien.

 

Prijs voor deze intensieve training is op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in een training voor u en uw hond?