klantverhaal

Na honden, viel Senna ook uit naar mensen

Na een bezoekje aan de dierenarts vlakbij de camping waar we zijn, vroeg ik advies aan de dierenarts voor mijn herder kruising uit Bulgarije. Ik had haar sinds mei 2016.
Senna is een bange hond met gedragsproblemen. Ze had last van angstagressie en dit uitte zich in uitvallen naar honden, met name aan de lijn. Helaas na een jaar begon ze ook uit te vallen naar mensen, zomaar uit het niets.

De dierenarts wees mij op de website van Hondenplusagressie. Ik heb contact gezocht en vertelde mijn verhaal. Barry van Hondenplusagressie gaf mij veel informatie over de werkwijze en mogelijkheden. Zo kon ik een test laten uitvoeren en afhankelijk van de uitkomst, Senna laten herplaatsen. Ook kreeg ik de mogelijkheid om haar gedrag te laten toetsen. Wij hebben Senna echter via een stichting waardoor ik niet alle stappen mocht maken die ik zelf graag gewild had.

Toen Senna in het weekend weer een zeer agressieve uitval naar mensen deed, ben ik lang in gesprek gegaan met mijn man. We hebben besloten om haar terug te brengen.

Dit was voor mij niet makkelijk, ik had een schitterende hond die voor mij ontzettend lief was maar niks van de buitenwereld moest hebben.

Mede dankzij Barry, zijn adviezen, maar ook zijn lieve berichten na ons besluit kan ik hem en Hondenplusagressie van harte aanbevelen.