Mijn vorige herder liet mij uit!

Na aanschaf van mijn pup Jack, een Mechelse herder heb ik besloten om gelijk met hem te gaan trainen. Mijn vorige herder liet mij uit en als ik andere mensen met honden tegenkwam, ging ik liever een blokje om. Dat wilde ik niet meer.

Ik ken Hondenplus al een aantal jaren en ik weet hoe passievol en enthousiast zij met hun bedrijf omgaan dus heb ik hen gevraagd of zij mij wilden helpen om Jack te trainen.

Ik ken Hondenplus als een bedrijf dat het vandaag nog beter wil doen dan gisteren!

Tijdens de trainingen gebruiken we voertjes van Hondenplus, gemaakt van 100% vlees. Het assortiment past bij de seizoenen waardoor je een ruime keuze hebt uit vlees, vis of wild en het sluit aan bij de trainingsaanpak waarin Hondenplus baasjes adviseert om voertjes dagelijks te wisselen zodat je hond gemotiveerd blijft. Ik merkte dat Jack inderdaad veel alerter reageert tijdens de trainingen.

Naast baasje van Jack ben ik ook ondernemer en eigenaar van supermarkt Coop Simonides in Diever/Vledder. Bij Coop geloven we in de kracht van samen. Samen maak je het verschil dus heb ik met Hondenplus geregeld dat we de trainingsvoertjes ook in ons assortiment dierenvoeding aanbieden. Zo kunnen hier meer mensen gebruik van maken.

Doede Simonides

Lees hier meer over Hondenplusversvoer en de voertjes van Hondenplus