Luuk werd steeds dominanter

Onze hond Luuk, een Silverlab van 14 maanden, werd de laatste twee maanden steeds dominanter in huis. Thuis heel ‘stoer’ en buiten voor alles en niets angstig. Toen hij grommend achter onze dochter aanging en zijn tanden liet zien was voor ons het moment om te besluiten dat deze situatie zo niet langer kon blijven.

Via onze dierenarts Nanne Wolff uit Wezep hebben wij het telefoonnummer van Hondenplusagressie doorgekregen want wij wisten ons geen raad meer.

Ik heb Barry aan de telefoon de situatie uitgelegd en Luuk kon in eerste instantie gelukkig opgevangen worden in dierenasiel De Swinge in Drachten. Dit vergeet ik nooit meer!!! Met dikke tranen hebben we hem daar achtergelaten maar wat is hij door Anja, de dochter van Anja en collega’s goed opgevangen.

Uit de test is gebleken dat hij constant een goede/strakke sturing nodig heeft

Na een week is hij bij Hermien en Barry van Hondenplusagressie gekomen en getest. Luuk heeft waarschijnlijk iets meegemaakt waardoor hij erg angstig is. Wisten we maar wat het was!  Wat waren we blij om te horen dat hij te trainen is. Uit de test is gebleken dat hij constant een goede/strakke sturing nodig heeft. Deze heeft hij bij ons niet gekregen.

Onze mond viel open toen wij bijna iedere dag een bericht of een video via de app van jullie kregen om te zien hoe ontzettend goed hij het doet. Training bij ons huis, training op jullie terrein. In één woord geweldig.

Hermien en Barry via deze weg, nogmaals bedankt voor de super goede training en zorg voor onze Luuk, de openheid, de eerlijkheid en de tijd die jullie voor ons hebben genomen…

Jullie zijn echt kanjers!

Reinier, Nancy & Roos