Heldere handvatten om het gedrag om te keren

Heldere handvatten om het gedrag om te keren

Teun is een reu van ongeveer 3 jaar oud en een F1 kruising Labradoodle. Teun is bij ons gekomen in cornonatijd en we hebben vanaf het eerste begin veel plezier met hem in huis. Teun was pittig vooral naar andere honden. Hij is op puppytraining geweest om op te voeden en om te gaan met andere honden.

Een tijd geleden merkte wij dat hij agressief ging doen naar andere honden. Teun is in de tussentijd een keer aangevallen door een Staffort, heeft in een dagopvang gezeten en is vaak alleen gelaten met andere honden. Of was het de castratie? Wij wisten niet wat de oorzaak is geweest van zijn veranderende gedrag.

Hondenplus heeft ons hele heldere handvatten gegeven om het gedrag om te keren. Andere manier van omgaan thuis, uitlaten, ander voeding en veel training. Wij hebben door de trainingen van het team van hondenplus een hele ander hond terug. Geen getrek meer aan de riem, negeren van honden onderweg en rust in huis. Wij kunnen iedereen die graag ander gedrag van zijn hond wil bereiken aanraden om op bezoek te gaan in Drenthe, ook al was het voor ons een flink stukje rijden. Ik zie vaak onderweg honden wandelen die ik een paar lesjes gun onder de bezielende leiding van deze mensen.