Een lieve labradoodle met last van prikkels

Buck is als pup bij ons gekomen. Een lieve labradoodle maar had als pup al last van prikkels, met name buiten. Ondanks meerdere trainingen bleef hij buiten moeilijk luisteren, was angstig en snel overprikkeld met alle gevolgen van dien. Na twee hapincidenten hebben wij op advies van onze dierenarts de hulp ingeroepen van Hermien en Barry. Buck was inmiddels ruim twee jaar oud.

Een intensief traject volgde en Buck is ook drie weken intern bij Hermien en Barry geweest, zodat zij nog intensiever met hem konden trainen. Helaas hebben wij, na nog een hapincident, in goed overleg met Hermien en Barry de beslissing genomen om een ander thuis voor Buck te zoeken. De stadse prikkels bleven lastig voor Buck, ondanks alle inspanningen en trainingen.

Hermien en Barry hebben hierin bemiddeld en een geweldig nieuw baasje voor Buck gevonden. Met heel veel verdriet hebben wij afscheid van hem genomen, maar de wetenschap dat hij op een goede plek terecht is gekomen is voor ons erg fijn.

De periode met Hermien en Barry was erg intensief, maar ook heel fijn en vertrouwd.
 Zij waren duidelijk en helder in hun communicatie waardoor wij altijd wisten waar wij aan toe waren. Hun omgang met Buck hebben wij als prettig ervaren.

Het is natuurlijk erg jammer dat Buck niet bij ons kon blijven wonen, maar mede door alle trainingen van o.a. Hermien en Barry, kunnen wij met een goed gevoel zeggen dat wij er echt alles aan gedaan hebben om Buck bij ons te kunnen houden.

Jeroen en Karin