Canicross met Quin en Bella

Eind december 2016 was onze Quin op sterven na dood. En nu, mei 2017, lopen we samen een canicross. Met veel liefde, geduld en tijd heeft Quin een bloedstollingsafwijking (ziekte van ‘von Willebrand’) overwonnen. En hoe. Wat is het een geweldige en sportieve hond is het geworden!

We hebben afgelopen jaar heel veel tijd met Quin doorgebracht om hem er weer helemaal bovenop te helpen. Hardloopschema’s, opbouwen van de conditie en goede voeding was aan de orde van de dag. Afgelopen maanden hebben we veel getraind en in combinatie met goede voeding en aanvullende producten van NML Health heeft onze Dober naast zijn gezondheid ook extra kracht gekregen om een sportprestatie te leveren.

Gisteren, 6 mei 2017, hebben we onze eerste canicross-wedstrijd gelopen en wat deed Quin het goed. Shelly Vlasveld, van Dierenopvang de Swinge, heeft met onze lieve Bella gecrossed. Wat ben ik trots op ons mooie team!

Bedankt lieve en trouwe viervoeter!! En een ieder die ik heb leren kennen door de komst van Quin en Bella. Deze eerste wedstrijd is zeker niet de laatste! Op naar meer mooie avonturen.. houd ons in de gaten..