Angst voor honden

Word de angst de baas

Bent u buiten of tijdens uw werk constant op uw hoede of er een (loslopende) hond aankomt omdat u bang bent voor honden? Dan noemen wij dit ook wel een hondenfobie. We hebben het dan echt niet over een beetje bang maar over een belemmerende angst waardoor u continue op uw hoede bent, zodra u buiten loopt.

 

Als PMA-coaches zijn wij gewend en getraind om samen met de klant het probleem aan te pakken en kunnen wij u helpen om van uw angst voor honden af te komen. Ook kunnen wij uw kinderen leren hoe zij het beste om kunnen gaan met vreemde honden.

PMA Coaching

Ieder mens en iedere hond leert op zijn of haar eigen manier. Wij stemmen onze trainingen en coachingssessies af op de structuur van van zowel mens als hond. Wij spelen hier tijdens de training op in door het toepassen van de PMA-techniek. PMA staat voor ‘Progressive Mental Alignment’ en is een coaching-techniek die zich richt op ons onderbewuste. Meer over deze techniek vindt u op http://www.pmaworldwide.com/nl/.



PMA Coaching


  • Zakelijk per sessie

    € 350,-

  • Particulier per sessie

    € 275,-



Workshops bedrijven



angst voor hond overview

Hondenplus organiseert regelmatig workshops voor groepen die beroepsmatig te maken kunnen krijgen met (agressieve) honden

Bent u geïnteresseerd in een cursus of training?